De natuur als oneindige bron van inspiratie

Over mij

Mijn verhaal

Mijn passie voor fotografie ontstond als tiener door mijn interesse voor natuur en landschap.

Decennia later volgde de grote stap en verruilde ik mijn carrière in het verzekeringsbedrijf voor een job als freelance fotograaf.  Na enkele bezoeken aan Zuid Afrika - waar ik ondermeer een reportage mocht maken voor Cordaid - raakte ik gefascineerd door het Afrikaanse wildlife. In de jaren daarna volgden veel reizen naar met name Zuid Afrika en buurland Mozambique. Een aantal bijzondere beelden die ik daar heb mogen maken kunt u ook op deze website zien.

En dan natuurlijk Nederland. Landschap, seizoenen en wolkenluchten. Voor mij een oneindige bron van fotografische inspiratie. Natuurlijk dicht bij huis het Veluwse landschap, maar zeker ook het continu veranderende landschap op de waddeneilanden.

Mijn foto’s verfraaien inmiddels de wanden van een groot aantal interieurs. Ook een mooie blijk van waardering was een finaleplaats van de National Geographic Landschapsfoto van het jaar (2022).

Deze website wordt regelmatig aangepast dus stay tuned.

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere foto’s op deze website; neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Expositie

8-2-2023

Momenteel geen expositie(s). Heeft u suggesties voor een plek waar ik enkele werken kan exposeren dan hoor ik dat graag.