De natuur als oneindige bron van inspiratie

Over mij

Mijn verhaal

Mijn passie voor fotografie ontstond als tiener door mijn interesse voor natuur en landschap.

Jaren later volgde de grote stap en verruilde ik mijn carrière in het verzekeringsbedrijf en maakte ik van mijn passie mijn beroep.  Na enkele bezoeken aan Zuid Afrika - waar ik ondermeer een reportage mocht maken voor Cordaid - raakte ik gefascineerd door het Afrikaanse wildlife. In de jaren daarna volgden veel reizen naar met name Zuid Afrika en buurland Mozambique. Een aantal bijzondere beelden die ik daar heb mogen maken kunt u ook op deze website zien.

En dan natuurlijk Nederland. Landschap, seizoenen en het continu veranderende landschap op de Wadden zijn voor mij een oneindige bron van fotografische inspiratie.  
De opmars van Artificial Intelligence (AI) heeft ook grote invloed op de fotografie- en kunstwereld. Op deze website daarom spoedig ook een rubriek PhotoArt. Foto's met  AI-software bewerkt tot exclusieve en soms verrassende beelden.

Mijn foto’s verfraaien inmiddels de wanden van een groot aantal interieurs. Ook een mooie blijk van waardering was een finaleplaats van de National Geographic Landschapsfoto van het jaar (2022).
Voor de meeste foto's geldt een beperkte oplage.
(Om misbruik te voorkomen zijn alle foto's op deze site voorzien van een watermerk. Uiteraard geen watermerk op de bestelde foto(s).)

Deze website wordt regelmatig aangepast dus stay tuned.
Bent u geïnteresseerd in een of meerdere foto’s op deze website; neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Expositie

25-11-2024

Vanaf 13 januari tot en met 25 februari 2024 exposeer ik iedere zaterdag en zondag in Jack's Art Gallery in Apeldoorn. Geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Kom vrijblijvend kennismaken met het werk van Jack en mij.
Asselsestraat 88 Apeldoorn. (ingang Vosselmanstraat)