De Vliehors 2.

No items found.
Over de foto(s)

Het drenkelingenhuisje op de Vliehors (Vlieland). Het drenkelingenhuisje is een monument gelegen in het zuidwesten van de Vliehors op het Waddeneiland Vlieland en ingericht als klein strandjuttersmuseum. Het huisje stamt uit 1890 en werd hier neergezet als schuilplaats voor schipbreukelingen. Als een schip tijdens een storm verging konden zij het opvallend wit geverfde huisje bereiken waar dekens, eenvoudige voedingsmiddelen en water lagen opgeslagen. Er was ook een telefoonverbinding met ruim acht kilometer verderop gelegen posthuis. Nadat de storm was gaan liggen werden ze dan met paard en wagen opgehaald. Tegenwoordig is het huisje ingericht met allerhande spullen die tijdens het strandjutten zijn gevonden.

Fujicolor print op aluminium (dibond) - 60 x 75 cm. : € 350.- ( Erg fraai in matte uitvoering)

Fujicolor print op aluminium (dibond) - 80 x 100 cm. : € 565.- ( Erg fraai in matte uitvoering)

| Datum:

April 2020

| Oplage:

250

| Afmeting:

60 x 75 I 80 x 100 I 100 x 120 I 125x150 cm.

| Fotonummer:

ABM_5164.3

Bestel een foto in het door u gewenste formaat en afwerking

U kunt een foto bestellen in verschillende formaten en afwerkingen. Vul hieronder uw gegevens en wensen in voor een offerte op maat.

Welke afwerking wenst u?
Bedankt voor uw aanvraag!
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.
Helaas, er ging iets fout. Probeert u het nog eens.

4 prachtige afwerkingen in bijna elk formaat

De formaten zijn afhankelijk van de resolutie van de foto.
Hieronder leest u welke 4 afwerkingen mogelijk zijn.

Echte foto achter plexiglas
Een foto op plexiglas met het Fujicolor Maxima papier geeft een nieuwe dimensie aan fotoafdrukken. Het Maxima papier geeft nog helderdere kleuren. De foto wordt met zorg ontwikkeld en verlijmd tussen een plexiglas plaat aan de voorzijde en een dibond plaat aan de achterzijde en natuurlijk inclusief ophangframe.Het plexiglas geeft een mooie dieptewerking en is bovendien beschermend.

Foto op dibond (Mat, zijdeglans of glans)
Uw foto krijgt met dibond een moderne uitstraling! Dibond is een oersterk materiaal. Uw foto wordt geprint op 220 grams, hoogwaardig, fotopapier. Vervolgens krijgt de foto nog een beschermende mat, zijdeglans of glans laminaat. Uw foto op dibond wordt geleverd met aan de achterzijde een aluminium ophangprofiel.

Fine Art Print op dibond
De meest hoogwaardige afdruk op het fraaie papier van Hahnemühle of Canson. Deze wordt verlijmd op een dibond plaat van 3 mm. en voorzien van een aluminium ophangsysteem. Klaar om aan de wand te hangen. Let wel; het is een van de mooiste papiersoorten maar tevens de meest kwetsbare.

(Fine Art) Print (om zelf in te lijsten)
Print op Fujicolor papier of afdruk op papier van Hahnemühle of Canson. Circa 320 gram. De foto wordt standaard voorzien van een witte rand zodat deze zonder beeldverlies kan worden voorzien van een passe partout. Inlijsten achter (museum-)glas is aan te bevelen.

Met zorg verpakt en verzonden

Levertijd
De levertijd bedraagt in de regel zo’n 7 tot 9 werkdagen

Verzend en verpakkingskosten
Foto’s op dibond en plexiglas worden stevig overmaats verpakt en met special care verzonden. De verzend- en verpakkingskosten zijn € 12.95 of - als een zijde langer is dan 1 meter -  € 17.95.

Alle fotoafdrukken worden in stevige koker of enveloppe verzonden. Verzend- en verpakkingskosten € 6.95 per bestelling

Betaling
50% direct bij bestelling en 50% direct na aflevering. U ontvangt per mail een factuur. BTW is op deze foto’s niet van toepassing.

Volgende project

Landschap

Tulips, tulips, tulips