Arthur Batenburg

More of my photo's 

More of my photo's

Op deze website bijna uitsluitend foto's die ik in beperkte oplage verkoop.

U kunt nog veel meer van mijn fotos in diverse categoriën vinden en als digitaal bestand kopen op de website van fotostockbureau Picfair.
https://arthurbatenburg.picfair.com/ 

Foto's kopen via mijn albums bij Pickfair is eenvoudig en kan zonder abonnement of het aanmaken van een account. 
Na het invullen van uw mailadres en creditcard gegevens kunt u de foto direct als digitaal bestand in hoge resolutie (zonder watermerk) downloaden. De foto kunt u vervolgens naar eigen keuze laten printen of afwerken op dibond of plexiglas.

Alhoewel Pickfair u ook de mogelijkheid biedt de foto als print te bestellen adviseren wij u dit via een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Pickfair heeft hierin een beperkte keuze.
Voor het afwerken op print, dibond en acryl maak ik zelf gebruik van Gallery Color in Amsterdam.https://www.gallerycolor.nl/

Wilt u advies op welke wijze u de foto van uw keuze het best kan laten afwerken mail mij dan gerust : info@arthurbatenburg.nl 
Liever rechtstreeks bij mij bestellen kan ook. Stuur een mail met de titel van de foto en eventuele bijzonderheden en/of wensen. U ontvangt dan een rekening en direct na betaling ontvangt u het gewenste fotobestand in uw mailbox.

Let wel; het digitale bestand en/of de prints mogen uitsluitend door de koper worden gebruikt en niet worden verveelvoudigd en/of worden doorverkocht.

Send e-mail* Input required
Website by Tomston